Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Μετέωρο Βήμα στην Κεντρική Πλατεία

Σε συνέχεια μίνι δημοσιεύματος του Ηλιουπολίτικου Βήματος που αναφέρεται σαν Έκτακτο.. για το Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας και το ότι «κρατάμε φανάρι», μετά την αποχώρηση άλλων Παρατάξεων, στον Δήμαρχο θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι:

Το θέμα της Κεντρικής Πλατείας είχε σχεδόν λήξει αφού θα επανέλθουμε οι Παρατάξεις είτε την άλλη Δευτέρα ή την Τετάρτη με ολοκληρωμένες προ...τάσεις για την ανάπλαση της.

Στην συνέχεια θέσαμε ερωτήματα και απόψεις σχετικές με το ολοκληρωμένο αναπτυξιακό σχέδιο για την πόλη και την οριστική κυκλοφοριακή μελέτη καθώς και για το θέμα των λακκουβών στην πόλη.

Η Λαϊκή Συσπείρωση με ερωτήσεις πάνω στα θέματα των απλήρωτων εργαζομένων και των τροφείων στους παιδικούς σταθμούς καθώς και για τις επικίνδυνες διαγραμμίσεις στους δρόμους έθεσε ερωτήματα.

Παράλληλα θέσαμε θέμα για το 4ο Γυμνάσιο και Λύκειο για την κατασκευή νέων wc και ουρητηρίων για τους μαθητές αφού για 700 περίπου μαθητές δεν υπάρχουν τα απαιτούμενα, έχοντας υπ΄ όψιν την πρόταση του Δήμου για τοποθέτηση χημικών τουαλετών στο σχολείο όπως και το ομολόγησαν, κάτι που μας βρίσκει αντίθετους.

Ακούσαμε τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου κ. Ρεϊσόπουλο που αναφέρθηκε στο θέμα αυτό.

Τέλος ξεκινήσαμε μία συζήτηση για τις 800.000 ευρώ στους 75 ευπαθής συμπολίτες μας μέσω του προγράμματος του ΚΑΦΑΔΗΛ σε συνεργασία με ΚΕΚ και ιδιωτικά γραφεία ανάπτυξης κάτι για το οποίο σίγουρα θα επανέλθουμε σε άλλη ανακοίνωση μας.

Έτσι λοιπόν δεν «κρατήσαμε κανένα φανάρι» αλλά συνεχίσαμε να συζητούμε για θέματα επίσης σημαντικά για την πόλη μας.

Ο δημιουργός αυτού και σάιτ καλό θα ήταν να συνέχιζε να παρακολουθεί το Δημοτικό Συμβούλιο και όχι να γράφει αυτά που έγραψε και που συνεχίζει να γράφει για όλους ανώνυμα. Αυτό που έχουμε να πούμε σαν Παράταξη το λέμε και προσπαθούμε να προτείνουμε λύσεις. Τα σάιτ που αναφέρονται σε κουτσομπολίστικα θέματα μας αφήνουν αδιάφορους. Απλά πρέπει κάποια στιγμή στην χώρα μας να μάθουμε να μιλάμε αληθινά με το όνομα μας λέγοντας την γνώμη μας.

Τάκης Παπαδόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου